فهرست مطالب

نشریه آینده پژوهی مدیریت
سال سی و یکم شماره 2 (پیاپی 121، تابستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/06/01
  • تعداد عناوین: 11
|
  • کمال سلیم زاده*، اسفندیار محمدی، جمال سلیم زاده صفحات 1-18
    هدف

    این پژوهش با هدف بررسی نقش رهبری استراتژیک بر نوآوری استراتژیک با نقش تعدیل گر هوشیاری کارآفرینانه در شرکت های تولیدی استان ایلام می باشد.

    روش

    روش پژوهش از نوع توصیفی- تحلیلی است که به لحاظ ماهیت کاربردی و به لحاظ روش اجرا، پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق شامل 1900 نفر از کارکنان شرکت های تولیدی استان که از این تعداد از طریق فرمول کوکران 320 نفر به عنوان نمونه به طور تصادفی انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه می باشد و برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی (میانگین، فراوانی، درصد تجمعی) و از آمار استنباطی (آزمون کلموگروف- اسمیرنوف، آزمون ضریب همبستگی پیرسون و آزمون تحلیل رگرسیون، آزمون دوربین واتسون و...) با نرم افزار spss انجام شد.

    یافته ها

    نتایج حاصل از اجرای آزمون همبستگی پیرسون در سطح اطمینان 99 %نشان داد بین رهبری استراتژیک بر نوآوری استراتژیک با نقش تعدیل گر هوشیاری کارآفرینانه کارکنان نمونه مورد پژوهش رابطه مثبت و معنی داری وجود داشت.

    نتیجه گیری

    نتایج به دست آمده نشان می دهد که هر 6 بعد رهبری استراتژیک (چشم انداز درباره آینده، ساختار و فرایند سازمانی، سرمایه انسانی، ارزش های اخلاقی، شایستگی و فرهنگ سازمانی) بر نوآوری استراتژیک با نقش تعدیل گر هوشیاری کارآفرینانه تاثیر مثبت و معناداری داشتند و مورد تایید قرار گرفتند.

    کلیدواژگان: رهبری، رهبری استراتژیک، نوآوری استراتژیک، هوشیاری کارآفرینانه
  • کیان شاکرمی*، مسعود چهاراهی، مظفر حسنوند صفحات 19-35
    زمینه

    امروزه در میان رویکردهای گوناگون مطرح شده در عرصه مدیریت شهری، حکمروایی خوب شهری از مطرح ترین و موثرترین رویکردهاست.

    هدف

    پژوهش حاضر بدنبال شناسایی و ارزیابی مهم ترین متغیرها وپیشرانهای کلیدی اثرگذار بر آینده حکمروایی شهری تا افق 1410 برای کلانشهر تهران است. همچنین، دنبال ارایه محتمل ترین سناریوهای پیشرو در زمینه وضعیت حکمروایی مطلوب شهری در افق 1410 برای کلان شهر تهران است. روش تحقیق: در تحقیق حاضر از روش تحلیل ساختاری و تحلیل اثر متقاطع برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است. داده ها و اطلاعات موردنیاز تحقیق به صورت ترکیبی از داده های کیفی - کمی بوده است که بامطالعه اسناد و به روش پیمایشی (پرسشنامه) و مصاحبه با کارشناسان در چهارچوب مدل دلفی جمع آوری شده است. برای تحلیل داده از روش تحلیل اثرات متقابل متغیرها نرم افزار MICMAC و برای تدوین سناریوها از نرم افزار Morphol استفاده شده است.

    یافته ها

    درنهایت از بین یکصد هزار سناریوی خروجی پنج هزار دارای اعتبار شناسایی گردید و با توجه به غیرممکن بودن تحلیل این تعداد درنهایت 10 سناریو با اینرسی بالا انتخاب گردید و در بین این 10 سناریو 4 سناریو با بیشترین میزان اینرسی و تکرار بالای 90% در سناریوهای بعدی مورد تحلیل قرار گرفته است.

    نتیجه گیری

    در بین سناریوهای ارایه شده هیچ گونه سناریوی ایده آلی به دست نیامده و تنها سناریوی مطلوب مربوط به متغیر پاسخگویی بوده که در هر چهار سناریو تکرار شده است و این موضوع یک هشدار نسبت به وضعیت آینده مدیریت شهرهای ایران از جمله کلان شهر تهران در زمینه تحقق حکمروایی خوب شهری است.

    کلیدواژگان: «حکمروایی شهری»، «سناریو نگاری»، «مدیریت شهری»، «شهر تهران»
  • مسعود بسطامی*، رضا نجف بیگی، کرم الله دانشفرد، عادل فاطمی صفحات 37-52
    زمینه

    ساختار تشکیلاتی دولت ها بر اساس اهداف، ضرورت ها، نیازها و اقتضایات زمانی و جغرافیایی هر عصر شکل می گیرد.

    هدف

    هدف اصلی این تحقیق شناسایی چالش های متناسب سازی ساختار تشکیلات دولت با استفاده از رویکردهای تصمیم گیری چند معیاره می باشد. روش : این پژوهش ازنظر نحوه گردآوری داده ها، توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش نیز خبرگان علمی و اجرایی محیط های دانشگاهی و سازمان های دولتی می باشند. با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته داده ها جمع آوری شد، و برای تحلیل داده ها از رویکردهای تصمیم گیری چندمعیاره (MCDM) استفاده گردید.

    یافته ها: 

    در این پژوهش با بررسی ادبیات تحقیق و مصاحبه با خبرگان، تعداد 66 شاخص شناسایی و استخراج گردید، که بعد از قضاوت خبرگان و با استفاده از آزمون دلفی فازی 29 مورد از شاخص ها مورد تایید قرار گرفت و در 5 مولفه اصلی سازماندهی گردید. نتایج آزمون دیمتل (میزان تاثیرگذاری و تاثیرپذیری متغیرها) نشان داد که متغیرهای خصوصی سازی، تمرکززدایی و متناسب سازی، متغیرهای اثرگذار و متغیرهای ساختار دولت و بوروکراسی زدایی متغیر اثرپذیر می باشند. بر اساس تحلیل مدل سازی ساختاری تفسیری متغیرها در دو سطح طبقه بندی شدند. در بالاترین سطح، مولفه بوروکراسی زدایی و در پایین ترین سطح، مولفه های ساختار دولت، متناسب سازی، خصوصی سازی و تمرکززدایی قرار دارند.

    نتیجه گیری: 

    بدون تردید هیچ دولت یا سازمانی را نمی توان یافت که با ساختاری نامتناسب از کارایی و اثربخشی بالایی برخوردار باشد؛ این موضوع ازآن جهت اهمیت بیش تری پیدا می کند که ساختار مناسب بر کیفیت تمام فعالیت های درون و میان سازمان ها تاثیرگذار است.

    کلیدواژگان: چالش های متناسب سازی، ساختار تشکیلات دولت، رویکردهای تصمیم گیری چندمعیاره (MCDM)
  • سپهر تاروردیان، احمد روستا*، کامبیز حیدرزاده، محمدرحیم اسفیدانی صفحات 53-70
    زمینه

    یکی از مفاهیم نو و جدید در صنعت برندسازی توسعه برند جامع است که نقش مهمی در افزایش سهم بازار، تعداد مشتریان و ایجاد تمایز قابل ملاحظه دارد.

    هدف

    هدف پژوهش پیش بینی برندسازی فراگیر در سازمان های برگزارکننده رویدادهای آموزشی غیر دانشگاهی بر اساس رویکرد کیفی و کمی بود.

    روش

    جهت دستیابی به هدف تحقیق از روش آمیخته شامل دو بخش کیفی و کمی استفاده شد. در بخش کیفی از مصاحبه با خبرگان صنعت آموزش و برندسازی استفاده گردید. سپس از روش کدگذاری جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات حاصل از مصاحبه استفاده شد. مدل برندسازی فراگیر شامل عوامل فردی (شایستگی های فردی، روابط انسانی، خودباوری، تلاش مستمر و جذابیت فردی)، عوامل سازمانی (اعتبار سازمانی، مسیولیت پذیری اجتماعی شرکت، هویت سازمانی، تصویر سازمانی و ارزش برند سازمانی)، عوامل مدیریتی (نگرش مدیران به برندسازی، شایستگی مدیریتی، برنامه ریزی برای برندسازی، نظارت بر فرآیند برندسازی) و عوامل محیطی (تبلیغات، دلایل مالی و محیط اجتماعی) است.

    یافته ها

    از روش دلفی جهت تایید یا رد مولفه های مرحله کیفی استفاده شد که نتایج حاصل از مصاحبه با خبرگان عوامل استخراج شده در بخش کیفی را مورد تایید قرار داد. سپس جهت آزمون مدل از روش مدل معادلات ساختاری استفاده شد. 407 نفر از مدیران، معاونان و کارشناسان شرکت ها و موسسات برگزار کننده آموزش غیردانشگاهی در پژوهش شرکت کردند.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان داد که عوامل فردی، عوامل سازمانی، عوامل مدیریتی و عوامل محیطی برند سازی فراگیر را پیش بینی می کنند.

    کلیدواژگان: برندسازی فراگیر، رویدادهای آموزشی غیردانشگاهی، آمیخته
  • آرزو عرفان، محمدعلی نادی* صفحات 71-94
    زمینه

    این یک واقعیت است که شرکت ها نیاز به دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی ناشی از دانشگاه های مختلف دارند اما تجاری سازی تحقیقات دانشگاه ها را نمی توانند با موفقیت با توجه به بسیاری از تحقیقات علمی پیشنهاد شده توسط دانشگاه ها برای نیازهای واقعی شرکت ها و همچنین بازارها برآورده و اجرا کنند.

    هدف

    هدف این پژوهش شناسایی مولفه های تجاری-سازی دانش به منظور ارایه مدل برای آموزش عالی کشور بود.

    روش

    روش پژوهش ترکیبی متوالی اکتشافی بود. در بخش کیفی مطالعه از تحلیل مضمون بارویکرد استقرایی استفاده گردید. در بخش آمار استنباطی از تحلیل عاملی تاییدی استفاده شد. با توجه به شاخص های برازش کای اسکویر نسبی، برازش تطبیقی، برازش تطبیقی مقتصد، و هلتر مدل از برازش مطلوبی برخوردار بود.

    یافته ها

    در این پژوهش سه مضمون فراگیر فرهنگ ثروت آفرین، دانشگاه ثروت آفرین و رصد خانه نیاز شناسایی شد که در آن مضمون فراگیر فرهنگ ثروت آفرین شامل دو مضمون سازمان دهنده حمایت و به گزینی بود مضمون فراگیر دانشگاه ثروت آفرین شامل دو مضمون سازمان دهنده تفکر تجاری و کیفیت مداری بود و مضمون فراگیر رصد خانه نیاز شامل دو مضمون سازمان دهنده یکسان سازی منافع و موقعیت شناسی بود و این شبکه در قالب مدل ساختاری برازش شد.

    نتیجه گیری

    با توجه به مضامین اصلی استخراج شده می توان گفت فرهنگ سازی و بسترسازی دانشگاه جهت فراهم سازی امکانات و آموزش کارکنان و درنظر گرفتن نیازهای جامعه و بازار و ارتباط سه جانبه بین دانشگاه، دولت و صنعت از عوامل کلیدی در ایجاد تجاری سازی دانش در آموزش عالی محسوب می شود.

    کلیدواژگان: تجاری سازی دانش، آموزش عالی، دانشگاه ثروت آفرین، فرهنگ ثروت آفرین، رصد خانه نیاز
  • فرشاد فائزی رازی*، نسرین شمسیری، هادی همتیان، محمد زرگر صفحات 95-110

    امروزه فقر از مشکلات مهم کشورها محسوب می شود که پیامدهای منفی فراوانی از لحاظ اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی در جامعه دارد و با توجه به افزایش تعداد بازنشستگان در کشور، این مطالعه به مدل سازی پویای رفع فقر و محرومیت در معیشت با تاکید بر بازنشستگان نیروهای مسلح پرداخته است. مدلسازی این مطالعه به روش پویایی های سیستم انجام گرفته است که یک روش مدل سازی شبیه سازی کامپیوتری است. در این مطالعه ابتدا عوامل تاثیر گذار و تاثیرپذیر بر فقر شناسایی شده و سپس با تلفیق سیاست های توانمندسازی بازنشستگان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج مطالعه از اجرای سناریوی تصمیمات بازنشستگی از قبیل اتخاذ تصمیمات خدمات حمایتی، تسهیلات خود اشتغالی، وام قرض الحسنه، خدمات ورزشی، مصرفی و آموزشی نشان می دهد که رفتارهای متغیرهای مدل به سمت رفتارهایی در جهت رفع و کاهش فقر و محرومیت در جامعه تمایل دارد. بدین ترتیب اتخاذ تصمیمات صحیح باعث بهبود میزان توانمندسازی بازنشستگان، ارتقاء تحقیق و توسعه، کاهش تقاضای سوداگری، افزایش کارآفرینی، بهبود دستمزدها و درآمدها و در ادامه کاهش فقر می شود. کلیه تجزیه و تحلیل ها با نرم افزارونسیم انجام شده است که جامع ترین نرم افزار شبیه سازی برای بهبود عملکرد سیستم های واقعی است.

    کلیدواژگان: فقر، معیشت، توانمدسازی، بازنشستگان، پویایی های سیستم
  • تاج الدین ارم، ناصر فقهی فرهمند*، یعقوب علوی متین صفحات 111-133

    انتخاب تامین کنندگان مناسب و تخصیص سفارش به آنها یکی از فعالیت های مهم استراتژیکی مدیریت زنجیره تامین می باشد، هدف این پژوهش ارایه یک مدل ریاضی برای انتخاب تامین کننده تولید در زنجیره تامین در چارچوب روش های پژوهش عملیاتی در واحدهای تولیدی صنایع لبنیاتی شهرستان ماکو بود، مدل بصورت برنامه ریزی خطی با مفروضاتی از قبیل تامین یک نوع مواد (شیر)، با شرایط لازم و یکسان کیفیت، تحویل به موقع، تعهدات و الزامات زیست محیطی برای همه تامین کننده ها طرح گردید، در این مدل پارامتر هایی مانند هزینه خرید شیر، هزینه حمل و نقل، میزان خرید شیر، تعداد تامبن کننده های شیر، ظرفیت تولیدی، حداقل شیر موردنیاز در نظر گرفته شده اند. اهداف این تحقیق شامل مینیمم سازی هزینه های تامین شیر، تامین حداقل شیر موردنیاز و انتخاب تامین کننده مناسب شیر می باشد. روش تحقیق توصیفی ریاضی از حیث هدف کاربردی و ابزار گردآوری اطلاعات اسناد و مدارک، مصاحبه از کارشناسان و مدیران تولید استفاده شد. برای تعیین حجم نمونه، از روش نمونه گیری خوشه ای و به شیوه تصادفی انتخاب شد، با توجه به پیچیدگی حل مساله، از رویکرد الگوریتم فراابتکاری زنبورعسل با بهره گیری از نرم افزار متلب استفاده شد. نتایج حاصل از یافته ها نشان داد که با الگوریتم زنبورعسل، تامین کننده های مناسب شیر در زنجیره تامین انتخاب گردیدند بطوری که هزینه تامین شیر مینیمم شد و حداقل مواد موردنیاز (شیر)، توسط تامین کننده ها برآورد شد. نتیجه می گیریم الگوریتم زنبورعسل پیشنهادی عملکرد قابل قبولی در مدت زمان مناسبی می باشد.

    کلیدواژگان: زنجیره تامین، انتخاب تامین کننده، مدل ریاضی، الگوریتم زنبورعسل، هزینه خرید و هزینه حمل و نقل
  • فاطمه سهرابی*، اکبر حسن پور، بیژن عبدالهی، سعید جعفری نیا صفحات 135-153

    برای داشتن نظام مدیریتی موثر وکارآمد بایستی مدیرانی مقتدر و شجاع تربیت نمود . هدف اصلی این پژوهش، طراحی الگوی شجاعت مدیریتی در سازمانهای دولتی است که با استفاده از رویکرد داده بنیاد به صورت کیفی انجام شده است. جامعه آماری این تحقیق ، مدیران سازمانهای دولتی استان کردستان می باشند. برای گردآوری اطلاعات از مصاحبه عمیق و نیمه ساختاریافته استفاده و تجزیه وتحلیل اطلاعات به روش استراوس و کوربین انجام گرفت. روش نمونه گیری نظری، با تکنیک هدفمند و گلوله برفی بود که بر مبنای آن مصاحبه با مدیران سازمانهای دولتی انجام شد. داده ها بعد از انجام 11 مصاحبه، تکراری و اشباع نظری حاصل شد ولی 15 مصاحبه انجام شد. نتایج داده های به دست آمده از مصاحبه ها طی فرایند کدگذاری باز، محوری و انتخابی، منتج به ایجاد 140 کد، 8 مفهوم، 3مقوله اصلی و شکل گیری نظریه داده بنیاد در حوزه تدوین الگوی شجاعت مدیریتی در سازمانهای دولتی گردید، الگوی نهایی بر اساس یافته ها در سه محور ابعاد شجاعت مدیریتی، عوامل موثر بر ایجاد شجاعت مدیریتی و پیامدهای شجاعت مدیریتی در سازمانها بر اساس داده های حاصل از نظرات مدیران تدوین شد.

    کلیدواژگان: شجاعت، شجاعت مدیریتی، سازمانهای دولتی، داده بنیاد
  • سمیرا نظیفی*، روح الله سمیعی، سامره شجاعی، محمودرضا مستقیمی صفحات 155-168

    پژوهش حاضر با توجه به رشد سریع فعالیت های بانکداری در فضای کسب وکار کشور و در راستای کمک به موفقیت بیشتر این نوع فعالیت ها در صنعت بانکداری انجام شده است. هدف نهایی پژوهش، ارایه مدلی برای بانکداری کارآفرینانه با توجه به ساختار بانکداری کشورمان است تا از این راه بتواند نیازهای رو به رشد در زمینه بانکداری را پوشش دهد. در این پژوهش، برای دستیابی به مدل بانکداری کارآفرینانه از روش کیفی تیوری داده بنیاد استفاده شده است که مبنای اصلی جمع آوری اطلاعات در این روش، انجام مصاحبه های نیمه ساختاریافته با افراد آگاه و متخصصان در حیطه موضوعی موردنظر است. نمونه گیری مورد استفاده در این مقاله، نمونه گیری نظری بوده است. پس از انجام مصاحبه ها و جمع آوری اطلاعات، کدهای به دست آمده در بخش های مختلف، تجزیه وتحلیل شده و پس از انجام مراحل سه گانه کدگذاری باز، محوری و انتخابی مدل نهایی توسط محققان این مقاله به دست آمده است. مدل نهایی از مجموع مقوله محوری، شرایط علی، شرایط مداخله گر، راهبردها و در نهایت، پیامدها و نتایج حاصل از بانکداری کارآفرینانه تشکیل شده است. هرکدام از این شرایط و عوامل تشکیل دهنده مدل دارای متغیرها و مقوله هایی هستند که توجه به آن ها تحقق هدف نهایی بانکداری کارآفرینانه را موجب می شود.

    کلیدواژگان: بانکداری کارآفرینانه، رویکرد داده بنیاد، بانک سپه
  • مهدی ایزدیار، عباس طلوعی اشلقی*، سید محمد سیدحسینی صفحات 169-183
    زمینه

    نظارت بر محیط زیست و بهبود پایداری همزمان با حفظ بهره وری و سودآوری به عنوان اهداف استراتژیک در کسب و کار فعلی پذیرفته شده است. بنابراین ضروری است شیوه های مدیریتی را اجرا کرد که علاوه بر ارتقای عملکرد و کارایی زنجیره تامین بر نگرانی اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی متمرکز باشد.

    هدف

    هدف این مقاله، ارایه رویکردی یکپارچه از شیوه های مدیریت زنجیره تامین ناب، چابک، تاب آور و سبز (لارج) در صنعت قطعه سازی در ایران در جهت دستیابی به پایداری می باشد. روش ها: مقاله حاضر با بررسی مطالعات انجام شده در مدیریت زنجیره تامین ناب، چابک، تاب آور و سبز سعی در ارایه پیشنهاد رویکرد جدید لارج دارد. در این مقاله، مدلی تحلیلی- ترکیبی مبتنی بر دیمتل فازی و فرآیند تحلیل شبکه ای فازی در جهت یکپارچه سازی شیوه های مدیریت زنجیره تامین لارج در زنجیره تامین قطعه سازی در ایران ارایه شده است. با استفاده از دیمتل فازی روابط میان معیارها و زیر معیارها شناسایی و سپس با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای فازی وزن ها محاسبه و اهمیت آنها مشخص گردید.

    یافته ها: 

    رویکرد یکپارچه مدیریت زنجیره تامین لارج به ترتیب اولویت شامل: موجودی استراتژیک (تاب آور)، تولید به موقع (ناب)، روابط با تامین کنندگان (ناب)، مدیریت کیفیت جامع (ناب)، توانایی تغییر زمان های سفارش تامین کنندگان (چابک)، کاهش زمان تاخیر (تاب آور)، حمل ونقل انعطاف پذیر (تاب آور) و کاهش مصرف انرژی (سبز) می باشد.

    نتیجه گیری: 

    مطابق با یافته های تحقیق، استراتژی یکپارچه لارج برای دستیابی به پایداری در زنجیره تامین پیشنهاد شده است. حرکت به سوی پایداری از طریق اجرای رویکرد یکپارچه مدیریت زنجیره تامین لارج، یک استراتژی کلیدی در صنعت قطعه سازی در ایران است.

    کلیدواژگان: مدیریت زنجیره تامین لارج، دیمتل فازی، فرایند تحلیل شبکه ای فازی، پایداری
  • رزیتا دباغ افروز*، علی رضا بافنده زنده، محمد پاسبانی صفحات 185-206

    هدف از این مقاله شبیه سازی اکوسیستم نواوری در حوزه سلامت با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم و ارزیابی سناریوهای مختلف جهت ایجاد اکوسیستم نواوری در شهر تبریز می باشد. بر اساس ادبیات تحقیق، متغیرهای «سرمایه گذاری عمومی و خصوصی » ، «سرمایه گذاری ریسک پذیر و فرشته»،«ایجاد موسسه ها و دانشکده های ماموریت محور»،«دولت»،«فرهنگ»،«اختراع» بعنوان متغیرهای کلیدی موثر ایجاد اکوسیستم نواوری در نظر گرفته شده اند. تعامل بین متغیرها به عبارت دیگر فرضیه پویا با استفاده از نمودار های علی-حلقوی و نقشه های حالت- جریان نشان داده شده، سپس با کمک گرفتن از نظریه های معتبر در حوزه ادبیات مساله و دیدگاه های افراد خبره، روابط علی در قالب توابع ریاضی تعریف شده و در نهایت اقدام به شبیه سازی شده است. بر اساس نتایج بدست امده، با کاهش نرخ بهره، سرمایه گذاری بر روی فعالیت های تحقیق و توسعه افزایش یافته، همچنین با بهبود فضای کسب و کار و روابط حسنه با سایر کشور ها، اکوسیستم نواوری بهبود و رشد می کند. برای افزایش نرخ نواوری و افزایش انتشار ان ، عوامل جمعیت و جذابیت محل موثر است، با انتشار نواوری، میزان سود افزایش یافته و با افزایش سود و وارد کردن دوباره ان به چرخه سرمایه گذاری، اکوسیستم نواوری تقویت و رشد داشته و رشد اقتصادی افزایش می یابد

    کلیدواژگان: ایجاد اکوسیستم نواوری، پویایی شناسی سیستم، حوزه سلامت
|
  • Kamal Salimzadeh *, Esfandyar Mohammadi, Jamal Salimzadeh Pages 1-18

    The purpose of this research is to investigate the role of strategic leadership on strategic innovation with the role of entrepreneurial alertness moderation in manufacturing companies in Ilam province. The research method is descriptive-analytic, which is applied in terms of its nature and in terms of its implementation method, is a survey. The statistical population of the study consisted of 1900 employees of the manufacturing companies of the province, of which 320 random samples were selected from the Cochran formula. The data gathering tool was a questionnaire. To analyze the data, descriptive statistics (mean, frequency, cumulative percent) and inferential statistics (Kolmogorov-Smirnov test, Pearson correlation coefficient test and regression analysis, Watson's camera test, and...) was done with the Spss software. The results of Pearson correlation test at 99% confidence level showed that there was a positive and significant relationship between strategic leadership on strategic innovation and the role of moderating entrepreneurial alertness among sample employees. The results show that all six dimensions of strategic leadership (perspective on the future, organizational structure and process, human capital, ethical values, competence and organizational culture) had a positive and significant effect on strategic innovation with the role of moderating entrepreneurial vigilance. And have been approved.

    Keywords: leadership, Strategic Leadership, Strategic Innovation, Entrepreneurial Awareness
  • Kiyan Shakarami *, Masoud Chharrahi, Mozzafar Hasanvand Pages 19-35
    Background

    Today, among the various approaches proposed in the field of urban management, good urban governance is one of the most famous and most effective approaches

    Purpose

    The purpose of the study was to identify and evaluate the most significant variables and principal determinants affecting the future of urban governance up to the 2031 horizon for the Tehran metropolis. It was also looking for the most likely scenarios in the field of urban governance in the 2032 horizon for the Tehran metropolis. Research

    method

    The present study used structural analysis and cross-effect analysis to look to analyze the data. The data and information required for the research were a combination of quantitative and qualitative data, which were gathered through documentary research and survey method (questionnaire) and interview with experts in a Delphi model. For data analysis, MICMAC software was used to analyze the interactions of variables and Morphol software to compile scenarios.

    Findings

    Finally, out of a total of 100,000 output scenarios, 5000 scenarios were identified as valid and, given the impossibility of analyzing this number, 10 scenarios with high inertia were selected, and among these 10 scenarios, 4 scenarios with the highest inertia and repeat rates of over 90% were analyzed in subsequent scenarios.

    Conclusion

    The results showed that there was no any ideal scenario among the scenarios and the only favorable scenario was the response variable that has been repeated in all four scenarios, which indicated the weakness of Tehran's metropolitan management structure in realizing good urban governance.

    Keywords: Urban Governance, Scenario, Urban Management, Tehran City
  • Masoud Bastami *, Reza Najafbagy, Kramallah Daneshfard, Adel Fatmi Pages 37-52

    the structure of organization of states is shaped by the purposes, necessities, needs and necessities of every era. With this aim, the main purpose of this research is to present a model of the challenges of fitting the structure of the government in implementing a comprehensive reform of the administrative system. This research in terms of collecting data is a descriptive-survey research,, and in terms of research purposes is an applied research. The statistical population of the research has been scientific and executive experts in the academic environment and governmental organizations. A researcher-made questionnaire was used to collect data, and to analysis the data multi-criteria decision-making approaches (MCDM) was used. In this research, by examining the literature of research and interviewing with experts, 66 indicators were identified and extracted. After judging the experts, using Fuzzy Delphi test, 29 indicators were approved and organized in 5 main components. The results of the Dematel test (studying the effectiveness and impact of variables) showed that the variables of privatization, decentralization and proportionalization, effectiveness variables, and the state structure and bureaucracy are impact variables. Interpretative structural modeling analysis also showed that variables were classified in two levels. At the highest level, the component of bureaucracy and at the lowest level are the components of government structure, adjustment, privatization and decentralization.

    Keywords: Fitting Out Challenges, government structure, Multi-Criteria Decision Approach (MCDM)
  • Sepehr Tarverdian, Ahmad Roosta *, Kambiz Heidarzadeh, MohammadRahim Esfidani Pages 53-70
    Background

    One of the new and emerging concepts in the Branding Industry is the Comprehensive Brand Development, which plays an important role in increasing market share, number of customers, and making a distinct distinction.

    Purpose

    The purpose of this study was to predict universal branding in organizations organizing non-academic educational events based on qualitative and quantitative approach.

    Method

    In order to achieve the research goal, the mixed method was used. The two sections were qualitative and quantitative. In the qualitative section, interviews with experts in the education and branding industry were used. The coding method was used to analyze the information obtained from the interview. Inclusive branding model includes individual factors (individual competencies, human relationships, self-confidence, continuous effort and individual attractiveness), organizational factors (corporate credibility, corporate social responsibility, organizational identity, organizational image and organizational brand value), management factors (manager's attitude) Branding, managerial competence, branding planning, branding process monitoring, and environmental factors (advertising, financial reasons, and social environment).

    Findings

    The Delphi method was used to confirm or reject the components of the qualitative stage which confirmed the results of the interview with the experts of the extracted factors in the qualitative section. Then, structural equation modeling was used to test the model. 407 managers, assistants, and experts from companies and non-academic non-university training institutes participated in the study.

    Conclusion

    The results showed that individual factors, organizational factors, management factors and environmental factors predict pervasive branding.

    Keywords: Pervasive branding, non-academic educational events, mixed
  • Arezoo Erfan, MohammadAli Nadi * Pages 71-94
    Background

    It is a fact that companies need the scientific and technological achievements of different universities, but the commercialization of university research cannot be successful, given the many academic research proposed by universities for Meet the real needs of companies as well as markets.

    Purpose

    The purpose of this study was to identify the components of commercialization of knowledge in order to provide a model for higher education in the country.

    Method

    The research method was a sequential exploratory combination. In the qualitative section of the study, the subject analysis of inductive loading was used. The inferential statistics of the confirmatory factor analysis were used. Regarding the Chi-square fitting, comparative fit, adaptive fit, and Holder model, the fit was appropriate.

    Findings

    In this research, three main themes of wealthy culture, university of wealth and observatory were identified, in which the rich content of rich culture included two themes of support and selection. The comprehensive content of the wealthy university consists of two organizing themes Business thinking and orbital quality, and the overwhelming content of the observation site needed to include two themes of equalization of interests and positioning.

    Conclusion

    According to the main themes extracted, it can be said that the development of the university in order to provide the facilities and training of the staff, taking into account the needs of society and the market and the three-way communication between the university, government and industry, are key factors in the creation of knowledge commercialization In higher education

    Keywords: Knowledge Commercialization, Higher Education, Fortune-telling University, Fortune-telling Culture, Need for Surveillance
  • Farshad Faezy Razi *, Nasrin Shamshiru, Hadi Hematyan, Mohamad Zargar Pages 95-110

    Today, poverty is considered from the most important problems in a country. This study dynamically models the poverty and deprivation alleviation in community livelihoods, with emphasis on armed forces retirees. The modeling of this study was performed using system dynamics, which is a computer simulation modeling technique. In this study, firstly, effective and impressive factors on poverty were identified and then analyzed by combining retirement empowerment policies. The results of the study on performing political scenarios and retiring decisions, such as the adoption of support services decisions, self-employment facilities, interest-free loans, sport services, consuming and educational services, show that the behaviors of the model variables tend to be in the direction of alleviating deprivation and poverty in society. In this regard, correct decision-making for retirees will improve empowerment, promote research and development, reduce demand for merchandise, increase entrepreneurship, improve wages and income, and further, reduce poverty. All analyzes are performed by Vensim software, which is the most comprehensive simulation software to improve the performance of actual systems.

    Keywords: Poverty, Livelihood, Empowerment, Retirees, System Dynamics
  • Tajaddin Eram, Nasser Fegh Hi Farahmand *, Yaghoub Alavi Matin Pages 111-133

    Selecting suitable suppliers and assigning orders to them, is one of the most important strategic supply chain management activities. In this research, a mathematical model for choosing the supplier in the supply chain in the framework of the operational research methods in dairy production units in the city of maku was proposed. The model was designed as Linear programming with assumptions such as supplying a variety of milk products with the same requirements, such as quality, timely delivery, obligations and envirmental require mental for all suppliers. This model includes parameters such as milk purchase cost, transportation cost, milk purchase, milk suppliers, production capacity, and minimum required milk. The objectives of this research include minimizing the cost of supplying milk, supplying the minimum required milk and selecting suitable suppliers of milk. the research method, mathematical descriptive, is applied in terms of purpose, Information gathering tools, such as documentation tools, interviews with experts and production managers were used in relation to production, to determine the sample size were selected by cluster sampling method and random sampling method. Due to complexity of the problem solving, the meta-heuristic bee algorithm approach using MATLAB software was solved. The results obtained from the findings showed that with the bee algorithm, the suitable supplier of milk was selected in the supply chain, so that the cost of milk supply minimized and the minimum material required was estimated by the suppliers. It is Conclude that the suggested bee algorithm is an acceptable performance in a suitable time period.

    Keywords: Supply chain, Select a supplier, Mathematical model, Bee algorithm, Cost of purchase, transportation cost
  • Fatemeh Sohrabi *, Akbar Hasanpoor, Bizhan Abdolahi, Saeid Jafarinia Pages 135-153

    In order to have an effective and efficient management system, powerful and courageous managers must be trained. The main purpose of this study is to design a model of managerial courage in governmental organizations that has been done qualitatively using the data-driven approach. The statistical population of this research is the managers of governmental organizations in Kurdistan province. In-depth and semi-structured interviews were used to collect data and the data were analyzed by Strauss and Corbin method. The theoretical sampling method was purposeful and snowball technique, based on which interviews were conducted with managers of government organizations. Data were obtained after 11 interviews, duplication and theoretical saturation, but 15 interviews were conducted. The results of the data obtained from the interviews during the open, pivotal and selective coding process resulted in the creation of 140 codes, 8 concepts, 3 main categories and the formation of a foundation data theory in the field of modeling managerial courage in governmental organizations. Findings were compiled in three axes of managerial courage dimensions, effective factors on creating managerial courage and consequences of managerial courage in organizations based on data obtained from managers' opinions.

    Keywords: Courage, managerial courage, government agencies, foundation data
  • Rohollah Samiei, Samereh Shojaee, MahmoudReza Mostaghimi, Samira Nazifi * Pages 155-168

    The present study has been carried out in view of the rapid growth of banking activities in the business environment of the country and contributed to the further development of these activities in the banking industry. The ultimate goal of the research is to provide a model for entrepreneurial banking according to our banking system so that it can cover the growing needs of banking. The sampling used in this article was theoretical sampling. After conducting interviews and collecting information, the codes obtained in different sections are analyzed and after the triple stages of open source coding, the axis and the choice of the final model are obtained by the researchers of this paper. The final version of the issue axial scientific terms, conditions meddler, strategies and finally, consequences and results of entrepreneurial banking is formed. Each of these conditions and the factors that make up the model has variables and categories that make them realize the general goals of entrepreneurial banking.

    Keywords: Entrepreneurial banking, Data Foundation Approach, Sepah Bank
  • Mehdi Izadyar, Abbas Toloie Eshlaghy *, Seyed Mohammad Seyed Hosseini Pages 169-183
    Background

    Environmental monitoring and sustainability improvement while maintaining productivity and profitability are accepted as strategic objectives in in current business. Therefore, it is necessary to implement management practices that not only improve the performance and efficiency of the supply chain. But also focus on economic, environmental and social dimensions.

    Objective

    The purpose of this paper is to provide an integrated approach to the lean, agile, resilient and green supply chain management in automotive industry in Iran to achieve sustainability.

    Methods

    This paper aimed to present a new LARG strategy by reviewing the studies on lean, agile, resilient, green supply chain management. This paper is presented an analytical-hybrid model based on fuzzy DEMATEL and fuzzy analytic network process for integrating of LARG supply chain management practices in the supply chain in automotive industry in Iran. Using the fuzzy DEMATEL, the relationships between the criteria and the sub-criteria were identified and then the weights were calculated by the fuzzy analytic network process and their significance was determined.

    Results

    The integrated LARG supply chain management approach includes: Strategic stock (resilient), just in time (lean), Supplier relationships (lean), Total Quality Management(lean), Ability to Change delivery times of Suppliers order (Agile), lead Time reduction (resilient), Flexible Transportation (resilient), and to Reduce Energy Consumption (Green).

    Conclusion

    according to the findings, LARG integrated strategy for achieving sustainability in the supply chain is proposed. Moving towards sustainability through implementing LARG supply chain practices is a key strategy in automotive industry in Iran.

    Keywords: LARG Supply Chain Management, Fuzzy DEMATEL, Fuzzy ANP, Sustainability
  • Rozita Dabbagafrouz *, Alireza Bafandeh Zendeh, Mohamd Pasebani Pages 185-206

    The main goal of the research is to Create innovation ecosystem with the systemic dynamics approach in the Tabriz. Data collection tools are research literature and semi-structured interviews. The statistical population of the study includes researchers from Tabriz University of Medical Sciences, managers of knowledge-based companies and health policy makers. Eighteen members of the statistical population were selected by targeted snowball sampling. According to this methodology, first to explain the problem and identify the boundary of the model, the key variables and the trend of these variables were studied over time. Then, the structure of the problem was identified in the form of causal-loop diagrams and accumulation stock and flow map. After testing the model in the fourth stage, four scenarios for improving the innovation ecosystem in the fifth stage were evaluated. Analysis of the scenarios showed that improving government rules, reducing bureaucracy, and increasing the percentage of profits that industry should devote to research and development have the greatest impact on the dissemination of health innovation. Improving international relations came in second, and the scenario of material and immaterial incentives came in fourth

    Keywords: Innovation ecosystem, System Dynamics, Grounded Theory, Health of field